top of page

Even voorstellen

Mischa Stouwie, Manueel praktizijn

Mischa Stouwie

Op 13 december 1972 ben ik geboren in Oldehove en daar woon ik nog steeds.

Sinds 1 juli 2010 heb ik mijn praktijk aan de Hofmastraat 11 in Oldehove.

De interesse in het menselijk lichaam in al zijn facetten is er altijd geweest. Het is een geweldig goed op elkaar afgestemd systeem.

Met mijn handen kan ik meer dan alleen simpelweg masseren. Masseren is voor mij niet een kwestie van hier en daar wat drukken en wrijven. Maar voelen wat er in het lichaam gaande is.

Manueel praktizijn

Wat is nu een manueel praktizijn zul je je af vragen, en dat snap ik. Een manueel praktizijn is geen manueel therapeut.

Een manueel praktizijn is een massagetherapeut met als extra de Shiatsu therapie in zijn pakket. Ik 'kraak' dus niet maar heb andere middelen om problemen aan te pakken.

Tevreden klanten

Mijn doel is om mijn cliënten van de klacht(en) af te helpen. Ik maak geen behandelplan omdat ik niet kan voorspellen hoe iemand op de ontvangen behandeling gaat reageren. Niemand is immers gelijk.

En als blijkt dat mijn behandeling geen effect heeft, dan zal ik ook niet onnodig door behandelen. Maar afhankelijk van de klacht je direct verwijzen naar of je huisarts, of een andere therapeut.    

Tarieven

Mijn tarief is €55 voor een behandeling van 45-50 minuten.

Een consult duurt gemiddeld 1 uur.

Persoonlijke hygiëne wordt op prijs gesteld

Heeft u klachten omtrent de behandeling


U ontvangt zorg van een zorgverlener. Hiermee bedoelen we iemand die beroepsmatig zorg verleent, niet een mantelzorger.

Om wat voor reden dan ook voelt u zich niet goed of niet prettig behandeld. Dat kan zijn omdat u vindt dat de zorgverlener in de relatie met u geen respect toont. Hij of zij komt bijvoorbeeld de afspraken niet na. Maar het kan ook zijn dat er iets is misgegaan in de behandeling.

Conform de WKKGZ (de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg) kunt u uw klacht aanmelden bij https://erisietsmisgegaan.nl

(klik op het logo om naar de website te gaan)

Waarom Manuele praktijk Stouwie

Een effectieve en eerlijke behandeling staat in mijn praktijk bovenaan. Uw klachten worden door mij serieus behandeld. En ik werk niet met een behandelplan om het aantal behandelingen zoveel mogelijk te beperken.

Ik kan namelijk niet bepalen hoe jij op de behandelingen reageert.

bottom of page